Laatste Update: door

XXL nutrition is een populaire supplementen webshop. Ze hebben hun eigen huismerk welke uitblinkt in kwaliteit. Daarnaast verkopen ze kwaliteitsproducten van andere merken.

Assortiment XXL nutrition

XXL nutrition heeft een groot assortiment aan voedingssupplementen. Ben je beginnende, gevorderde fitnesser of bodybuilder? Bij XXL nutrition vindt je alles wat je fitnesshartje verlangt. Alle basissupplementen en meer. Echter, per categorie staan er veel dezelfde soort producten, dus de kans bestaat dat je aan keuzestress gaat lijden. Welke is nou beter? Die ene met, of zonder die extra toevoeging? Staat dat in verhouding tot de prijs etc? Als keuzestress niet jouw ding is, neem dan een kijkje bij Krachtshop.nl, deze shop heeft een selectief assortiment van alle belangrijke supplementen van eigen merk. Alles van uitstekende kwaliteit en formulering.

Productbeschrijvingen en extra informatie

XXL nutrition heeft zoals gezegd een flink assortiment. Gelukkig zijn we geen slechte of ontbrekende product beschrijvingen tegengekomen. Er wordt goede informatie gegeven op een overzichtelijke manier.  De productbeschrijvingen zijn verder eerlijk en niet teveel ‘opgeblazen’. Natuurlijk wordt het product aangeprezen, maar niet in zo’n extreme en onrealistische mate als bij sommige andere fit shops (ik noem geen namen).

Prijzen van XXL nutrition

De prijzen van het huismerk van XXL nutrition zijn vergeleken met de grote merken aan de goedkopere kant. Vaak niet zo goedkoop als de huismerken van Bodyenfitshop, Bodylab en Krachtshop, maar het scheelt vaak maar een paar euro. Meestal kijk ik bij vergelijkingen het eerst naar een wei eiwit isolaat. Dit is een basisproduct die elke shop heeft. De eiwitisolaat (2kg) kost momenteel bij XXL nutrition 39,96 euro, bij Bodyenfitshop 39,90 euro, bij Bodylab 39,90 en bij Krachtshop 37,95 euro. Hiermee heb je een idee van de prijzen.

Klantenservice

De klantenservice van XXL nutrition is prima. Ze leveren vrijwel altijd op tijd. Het stellen van vragen gaat via mail of telefonisch.

Verzending

Bij XXL nutrition betaald u geen verzendkosten bij bestellingen boven de 20 euro. Voor 20:00 besteld is volgende werkdag bezorgd.

Extra’s en cadeau’s?

XXL nutrition geeft samples en goodies bij bestellingen boven bepaalde bedragen. Besef wel dat u uiteindelijk alle extra’s en cadeaus via een omweg zelf betaald, dit is namelijk al verrekend in de product prijzen. U moet altijd bij uzelf afvragen of u wel behoefte heeft aan onnodige kado’s.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar XXL nutrition

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel